3D Interieur Portfolio

Eindelijk heb ik tijd gehad om mijn 3D interieur ontwerpen te printen in een mooi portfolio overzicht. Met veel tevredenheid hebben de drukkers van onlineprinters.nl een mooi portfolio boek voor mij weten te printen en keurig netjes bij mij thuis bezorgt. Hieronder enkele afbeeldingen die ik heb gebruikt om mijn portfolio in een tastbaar boekwerk te laten drukken.

Het resultaat

Over het resultaat ben ik zeer tevreden alleen kan ik hier niet laten zien omdat het gedrukt is. Maar uiteraard bent u vrij om eens langs te komen op kantoor en alle designs te bekijken in het portfolio boek. Voor geïnteresseerden die op zoek zijn naar een hoge kwaliteit 3D interieur ontwerp kan ik aanbevelen om contact op te nemen via de contact pagina en uw wensen voor te leggen. Wij kunnen u helpen aan hoge kwaliteit 3D interieur renders die de indeling van uw huis perfect visualiseren. Wacht dus niet langen en neem contact op via de contactpagina.